Fera's Bright Site
Aura:
[Index-pagina]
[Gastenboek]

Auraís

 

De mens beschikt buiten zijn fysieke lichaam ook over een fijnstoffelijk (=astraal) energielichaam, de aura genoemd. Een aura kan alleen waargenomen worden door mensen die hier gevoelig voor zijn en met speciale camera's, ontwikkeld door de Russische geleerde S. Kirlian. Mensen die nog nooit een aura gezien hebben, kunnen dit het beste voorstellen als het verstrooide licht om een vlammetje.

 

Een aura weerspiegelt de innerlijke ziel van een persoon op dat moment. Het is dus een momentopname. De aura is heel gevoelig voor indrukken van buitenaf en kan dus elk moment veranderen van kleur en grootte.

Hoe vaak gebeurt het niet dat je in iemands nabijheid, ineens hetzelfde wilt gaan zeggen, of aan hetzelfde zit te denken als de ander het uitspreekt. Het is een heel erg aannemelijke verklaring dat deze informatie door het verstrengelen van elkaars aura's wordt doorgegeven. Ook als je 'aanvoelt' dat degene die naast je zit, ergens mee zit, terwijl hij/zij hier nog helemaal niets over heeft gezegd, kan komen doordat de aura's 'contact maken' en onbewust informatie aan elkaar doorgeven.

Het energielichaam heeft zeven hoofdenergiecentra, de zogenaamde chakra's, die aan bepaalde plaatsen van het lichaam zijn gebonden.
Deze chakra's bevinden zich merkwaardigerwijs op dezelfde plaats in of op het lichaam als de endocriene klieren (klieren die inwendig stoffen afscheiden) die hormonen produceren.

kruinchakra ------------ pijnappelklier
voorhoofdchakra ------ hypofyse
keelchakra ------------- schildklier
hartchakra ------------- thymus
zonnevlecht ----------- pancreas
buikchakra ------------- bijnieren
stuitchakra ------------ geslachtsklieren
 

Het is aanbevolen aansluitend op de informatie over aura's, de informatie over chakra's te lezen, dit omdat de stof hier erg op aansluit. Klik hier voor de pagina over chakra's.

 


 

Wilt U niets van deze website ongevraagd overnemen voor publicatiedoeleinden.
© 2010 Fera van de Mortel.


[Index-pagina][Gastenboek][Contact][Links]

TOP

Free Counter
Hit Counter